Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/07/2021 23:04 - Jumping

Guy Beyers beste Belg in de hoofdrubriek!

Terwijl de openingsrubriek van de CSI2* competitie vanmiddag in het Sentower Park van start ging  op de Stephex Arena werd op de grote Ashford Arena een half uurtje daarna ook gestart met de 1.40m hoofdrubriek. Hierin wist Guy Beyers voor het beste Belgische resultaat te zorgen met zijn 9-jarige voshengst Mithras de Regor (Elvis Ter Putte). Beyers hield in deze rubriek de klok alle balken netjes in de lepels en met een chronotijd van 67.91 seconden wist hij er beslag te leggen op de 6de plaats.

 

De winst ging naar de Ier Thomas O’Brian. Die had de 10-jarige Belle Ile (Balou du Rouet) onder het zadel en met een finishtijd van 62.75 seconden wist hij de concurrentie te verschalken. De 2de plaats was voor de Canadees Bruno Martins Costa. Die was vergezeld van de 9-jarige Cornadina (Cornado II) die hij naar de meet wist te sturen in 64.52 seconden. De Duitser Thomas Köhlbrandt vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Hij zette met de 9-jarige Happy Time (Quality Time) de klok stil op 66.38 seconden.

 

Verder was er voor Katja Haep nog een 8ste plaats met Chupalina 2 (Clarimo), voor Chloé Vranken een 13de plaats met Emir de VY (Calvaro F.C.) en een 14de plaats voor Charlotte Van Duppen met Dreamcatcher Z (Diamant de Semilly).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions