Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/07/2021 15:20 - Jumping

Nieuwe troef voor Gudrun Patteet!

Onze landgenote Gudrun Pateet heeft sinds kort een nieuwe troef in haar stallen mogen verwelkomen. Ze kreeg van fokker en eigenaar Luc Deknudt namelijk de 11-jarige merrie Donna Vd Windeweg Z ter beschikking.

 

Donna Vd Windeweg Z is een dochter van Diamant de Semilly en werd gefokt uit de merrie Gentl Van De Windeweg (Indoctro), die zelf op 1.50m niveau sprong met Chloé Vranken. Ze kreeg haar opleiding onder het zadel van Cederick Deknudt en zijn vriendin Elisa Strubbe voor ze ruim 2 jaar geleden bij Koen Vereecke op stal terecht kwam. Onder het zadel van Vereecke sprong Donna Vd Windeweg Z in die periode maar liefst 15 internationale overwinningen bij mekaar en wist ze talloze keren de top 10 van het klassement te halen.

 

Gudrun Patteet: “Ik heb Donna al een eerste keer gereden tijdens de eerste week van Knokke Hippique, maar gewoon in het 1.35m en het 1.40m ter kennismaking. Komend weekend zal ik haar aan de start brengen tijdens de CSI4* in Valkenswaard. Het is een hele fijne merrie in omgang en om mee te rijden. Een echte meewerker dus! En ze heeft met Koen laten zien dat ze heel competitief is, dus ik ben heel blij dat ik haar nu in mijn team kan hebben (lacht)”.

 

TAGS   |   GUDRUN PATTEET   |   KOEN VEREECKE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions