Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/07/2021 09:31 - Jumping

Caroline De Laet triomfeert bij de 7-jarigen

Na de rubriek voor de 6-jarige paarden maakte afgelopen zondag in Wuustwezel ook de 7-jarige paarden hun opwachting voor hun 4de manche in de STX Cyclus. De winst ging daar naar Caroline De Laet met de SF-gefokte merrie Etna du Chateau, een dochter van Quaprice Bois Margot Quincy en Royal Feu die gefokt werd door Jean Grandjean. Voor De Laet en Etna du Chateau was het hun eerste opwachting in de STX Cyclus en zij wisten meteen de concurrentie achter zich te laten door in de 2de fase een tijd van 29.00 seconden op het scorebord te brengen.

 

De 2de plaats ging naar de Limburgse amazone Lieze Maesen met de merrie Onermie van het Weyenshof, een dochter van Thunder van de Zuuthoeve en Nabab de Rêve die gefokt werd door Niels Cuppens. Maesen en Onermie, die tijdens de manche in Kuringen ook al eens 4de werden, kruisten de meet in 29.45 seconden en hadden zo dus opnieuw een topklassering te pakken.

 

Tom Stoffelen nam na deze twee amazones de 3de plaats voor zijn rekening. Hij deed dat met de merrie Ona van de Helle, een dochter van Carlow van de Helle en Catelino van de Helle uit de fokkerij van Paul Maïs, die hij naar de meet wist te sturen in 30.01 seconden.

 

Op de 4de en 5de plaats in deze manche voor 7-jarige paarden kregen we met de halfzussen Ola Kala de Regor (Darco x Cento) en Ohaj de Regor (Kannan x Cento) twee paarden uit de fokkerij van de familie Veldeman. Ola Kala was te zien onder het zadel van Caroline De Laet, terwijl Ohaj de Regor dan weer in de ring verscheen met Dagmar Veldeman.

 

Klik hier voor de uitslag.

 

TAGS   |   CAROLINE DE LAET   |   DAGMAR VELDEMAN   |   LIEZE MAESEN   |   TOM STOFFELEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions