Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/12/2021 10:30 - Jumping

Devos 2de in de CSI5* GP van Valkenswaard!

Op de Tops International Arena van Valkenswaard werd het vijfsterrenconcours gisterenavond afgesloten met de CSI5* GP! Daarin wist onze landgenoot Pieter Devos voor een schitterende prestatie te zorgen met zijn 13-jarige merrie Claire Z (Clearway). In een barrage waarvoor zich 12 van de 36 combinaties wisten te plaatsen zette Devos een tijd van 47.71 seconden op het scorebord en daarmee wisten zij beslag te leggen op een schitterende 2de plaats.

 

Enkele de Brit Scott Brash wist het nog beter te doen dan Devos. In het zadel van de 12-jarige ruin Hello Jefferson (Cooper van de Heffinck) snelde hij naar de meet in 45.71 seconden en zo was hij exact 2 volle seconden sneller dan Devos.

 

De 3de plaats was voor de Braziliaan Luiz Francisco de Azevedo met de 11-jarige My Way (Mylord Carthago). Ook hij bleef in de barrage foutloos, maar deed er 47.86 seconden over om zijn barragerit af te leggen.

 

TAGS   |   LUIZ FRANCISCO DE AZEVEDO   |   PIETER DEVOS   |   SCOTT BRASH

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions