Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/12/2021 09:54 - Jumping

Guery beste Belg in CSI5* GP van Chantilly

Twee weken na zijn overwinning in de Rolex Grand van Knokke Hippique heeft Jérôme Guery gisteren opnieuw voor een mooi prestatie weten te zorgen in een CSI5* GP! Op de eerste editie van de Masters of Chantilly was hij gisteren een van de 13 barragisten met zijn 13-jarige ruin Grupo Prom Diego (Verdi TN), waarmee hij begin vorige maand ook nog 6de was in de LGCT Grand Prix van Valkenswaard. Guery liep in de barrage echter tegen 2 springfouten aan en zo moest hij uiteindelijk vrede nemen met de 10de plaats.

 

De winst was net als zaterdag in de 1.45m rubriek voor de Fransman Nicolas Delmotte, al was hij ditmaal vergezeld van de eveneens 13-jarige Urvoso du Roch (Nervoso). Delmotte klokte in de barrage af in 42.30 seconden en zo wist hij de overwinning in eigen land te houden.

 

Europees Kampioen Martin Fuchs volgde na Delmotte op de 2de plaats. Hij had de 9-jarige Leone Jei (Baltic VDL) gezadeld die hij naar de meet wist te sturen in 42.66 seconden. De Française Marie Demonte tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. In het zadel van de 12-jarige Vega de La Roche (Diamant de Semilly) deed zij er 42.95 seconden over om haar barragerit af te leggen.

 

TAGS   |   JEROME GUERY   |   MARIE DEMONTE   |   MARTIN FUCHS   |   NICOLAS DELMOTTE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions