Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/12/2021 09:34 - Jumping

Mathy Jr. wint de CSI4* GP in St. Tropez!

Voor de tweede week op rij kreeg de CSI4* GP van de Hubside Jumping in St. Tropez gisteren een Belgische overwinning te zien! Na de overwinning van Constant van Paesschen vorige week was het gisteren namelijk de beurt aan François Mathy Jr. om bovenaan het podium plaats te nemen.

 

Mathy en zijn 13-jarige ruin Uno de la Roque (Numero Uno) waren een van de 6 combinaties die het in de basisomloop foutloos hadden weten te houden en zo een ticket voor de barrage wisten te bemachtigen. Daarin finishten ze opnieuw foutloos en met een tijd van 43.18 seconden wisten ze de concurrentie te verschalken.

 

En voor Constant van Paesschen was er na zijn overwinning van vorig week ditmaal een 2de plaats. Van Paesschen rekende voor deze Grote Prijs opnieuw op de eveneens 13-jarige Isidoor van de Helle (Canturo) en had er gisteren 44.13 seconden voor nodig om zijn barragerit tot een goed einde te brengen. De Colombiaan Carlos Enrique Lopez Lizarazo was de 3de die het podium wist te halen. Hij spurtte met de 16-jarige Admara 2 (Padinus) naar de eindmeet in 44.58 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 7de plaats voor vice-Belgisch Kampioen Pieter Clemens. Die werd met zijn Icarus (Querlybet Hero) de snelste combinatie met 4 strafpunten in de basisomloop.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions