Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/12/2021 09:16 - Jumping

James Peeters 3de in de CSI2* GP van Knokke!

De CSI2* GP was gisteren ongetwijfeld het hoogtepunt tijdens de slotdag van drie weken Knokke Hippique! 69 combinaties verschenen er aan de start van deze 1.45m rubriek en 12 van hen wisten een ticket voor de beslissende barrage te bemachtigen nadat ze in de basisomloop de 0 op het scorebord wisten te houden.

 

Een van hen was onze landgenoot James Peeters met de 8-jarige hengst Nadal Hero & DB (Kannan), die gisteren trouwens zijn eerste CSI2* GP sprong. Peeters en Nadal Hero & DB bleven ook in de barrage opnieuw foutloos en veroverden de 3de plaats nadat ze de klok wisten te stoppen op 37.79 seconden.

 

Organisator Stephan Conter kon opnieuw tevreden zijn, want ook ditmaal bleef de overwinning in de Grote Prijs in eigen huis! Na de overwinning van Michel Hughes vorige week was het ditmaal de Zweedse amazone Petronella Andersson die voor een Grand-Prix overwinning wist te zorgen. In het zadel van de 11-jarige merrie Cassina Z (Casado V’T Gelutt Z) kruiste zij de meet in 36.45 seconden en daarmee wist ze de concurrentie op achterstand te houden.

 

En ook de 2de plaats ging naar de Stephex Stables dankzij de Italiaan Lorenzo de Luca en de 8-jarige merrie Calinka de Boyer (l’Arc de Triomphe Bois Margot). De Luca haalde de finish in 36.61 seconden en zo nestelde ook hij zich nog voor Peeters.

 

Verder was er voor ons land nog een 4de plaats voor Claire Putters met Copain de Muze (Bamako de Muze), een 6de plaats voor Maxim Godecharle met King Van Essene (Calido I), een 8ste plaat voor Evelyne Putters met Eye of the Tiger (Carambole), een 12de plaats voor Ines van den Bosch met Go GO (Carnute), een 13de plaats voor Zoe Conter met Ma Belle (Ugano Sitte) en een 17de plaats voor Dominique Hendrickx met No-Comment de Septon (Jenson Van ’t Meulenhof).

 

TAGS   |   CLAIRE PUTTERS   |   JAMES PEETERS   |   LORENZO DE LUCA   |   PETRONELLA ANDERSSON

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions