Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/12/2021 08:39 - Jumping

Hemeryck 8ste in de CSI2* GP van St. Tropez!

Op de Hubside Jumping van het Franse St. Tropez was het gisterennamiddag Grand Prix-time! De eerste Grand Prix die er op het programma stond was rond het middaguur die van de CSI2* competitie en daarin was onze landgenoot Rik Hemeryck een van de 11 combinaties die zich na een foutloze basisomloop wisten te plaatsen voor de barrage. Hemeryck hield het in die barrage met zijn 8-jarige Navarro van het Eelshof (Jappelloup V/H Dauwhof) opnieuw foutloos en zijn tijd van 47.86 seconden leverde hem uiteindelijk een 8ste plaats op.

 

De winst ging nog maar eens naar de Fransman Mathieu Billot, die ook de dagen voordien al enkele rubrieken op zijn naam wist te schrijven. In het zadel van de 13-jarige Ilena S (Verdi TN) finishte hij in 39.03 seconden en daarmee slaagde hij er als enige in om de chrono onder de 40 seconden te houden.

 

De Colombiaan Carlos Enrique Lopez Lizarazo volgde met de 12-jarige merrie Evita Sg Z (Verdi TN) op de 2de plaats. Het duo, dat zaterdag trouwens ook al 2de was achter Billot, klokte af in 40.28 seconden. De 3de plaats in deze Grand Prix was voor de Française Megane Moissonnier. Die stuurde haar 8-jarige Diakonia du Ventel (Sandro Boy) naar de eindmeet in 41.82 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions