Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/12/2021 07:51 - Jumping

Appelen net naast het podium in slotrubriek

De laatste rubriek die gisteren op Knokke Hippique op het programma stond voor de CSI3* competitie was een 1.40m rubriek in 2 fasen en hierin was het Jeroen Appelen die voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen. Appelen zadelde hiervoor de 8-jarige ruin Monte Blue PS (Monte Bellini. Hij bleef zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos, maar met zijn tijd van 28.64 seconden moest hij wel vrede nemen met een plaatsje net naast het podium.

 

Bovenaan dat podium zagen we de Brit Matthew Sampson met de 9-jarige ruin Harley D (Spartacus TN). Sampson wist de klok te stoppen in 25.08 seconden en daarmee was hij beduidend sneller dan de concurrentie. De 2de plaats was weggelegd voor de Colombiaan Nicolas Toro. Die zette de klok stil op 27.24 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de 8-jarige merrie Isa (Entertainer). De Fransman Axel van Colen vervolledigde het podium op de 3de plaats, nadat hij met de 10-jarige Be Mine d’Authuit (Quaprice Bois Margot) de meet wist te bereiken in 28.64 seconden.

 

Voor Niels Bruynseels was er iets verderop in het klassement nog een 8ste plaats met Di Cantero Van Ter Hulst Z (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   AXEL VAN COLEN   |   JEROEN APPELEN   |   MATTHEW SAMPSON   |   NICOLAS TORO

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions