Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/12/2021 07:31 - Jumping

Verlooy opnieuw in de prijzen met Caracas!

Op de Tops International Arena van Valkenswaard heeft Belgisch Kampioen Jos Verlooy er een sterk concours opzitten met zijn 16-jarige schimmelhengst Caracas (Casall ASK). Nadat ze zich zowel vrijdag als zaterdag al wisten te klasseren mochten Verlooy en Caracas zich ook gisteren tijdens de slotdag opmaken voor de prijsuitreiking. In de 1.45m rubriek van de CSI5* competitie wisten ze namelijk de 5de plaats voor hun rekening te nemen nadat ze in deze rubriek rechtstreeks op tijd de klok wisten te stoppen op 67.91 seconden.

 

Winst was er voor de Duitser Christian Ahlmann, die voor de gelegenheid de 9-jarige hengst Calvino 16 (Castelann II PKZ) gezadeld had. Ahlmann zette een verschroeiende tijd van 60.86 seconden op het scorebord en daarmee had hij maar liefst ruim 5 volle seconden voorsprong op de concurrentie.

 

De Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Ahlmann. Zanotelli kruiste met de 10-jarige Obora’s Chloe (Chacco Blue) echter de meet in 66.05 seconden en kwam zo duidelijk tekort om Ahlmann het vuur aan de schenen te leggen. De 3de plaats tenslotte was voor de Nederlander Wout Jan van der Schans. Die stuurde de 11-jarige Forlan van de Sprengenberg (Nabab de Rêve) rond in 66.13 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions