Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/12/2021 06:52 - Jumping

Emilie Conter zorgt voor thuisoverwinning!

Terwijl de ruiters en amazones van de CSI3* competitie hun slotdag op Knokke Hippique gisteren begonnen met een 1.50m rubriek stond er voor die van de CSI2* competitie ’s morgen dan weer eens 1.40m rubriek op het programma. Daarin was het Stephex-amazone Emilie Conter die voor een nieuwe thuisoverwinning wist te zorgen. Conter zat in het zadel van haar 13-jarige hengst Clochard (Kashmir Van Schuttershof) en nadat ze in de 2de fase de klok wist te stoppen op 25.61 seconden wist ze de concurrentie overtuigend op afstand te houden.

 

De 2de plaats was voor de Amerikaanse amazone Julie Welles, die de voorbije dagen ook al meerdere malen het klassement wist te halen. Zij stuurde de 10-jarige schimmelmerrie Greatfull (Congress 4) naar de meet in 27.47 seconden en zo moest ze toch duidelijk haar meerdere erkennen in de jongste dochter van Stephan Conter. De Ier Shane O’Meara was opnieuw goed voor de 3de plaats in het klassement. Hij stopte met de 8-jarige Harvard (Bustique) de klok op 27.55 seconden.

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Frédéric Vernaet met Beijing Z (Bamako de Muze), een 10de plaats voor Thibault Huyvaert met Macho V (Falco), een 11de plaats voor Dimme D’Haese met Jade (Enyingi Agrar Zrt), een 13de plaats voor Jeroen Appelen met Enjoy Ck Z (Echo van ’t Spieveld), een 14de plaats voor Leonie Peeters met La Lou (Sandro Boy), een 15de plaats voor Tommy Dermaut met New Hope van ’T Streyehof (Emerald van ’t Ruytershof), een 16de plaats voor Leon Binard met Sweet Sixteen Leon Z (Leonce) en een 18de plaats voor Jef Peeters met Contiki Ah Z (Contact van de Heffinck).

 

TAGS   |   EMILIE CONTER   |   FREDERIC VERNAET   |   JULIE WELLES   |   SHANE O'MEARA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions