Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/12/2021 06:32 - Jumping

Nicola Philippaerts start slotdag met winst!

Op Knokke Hippique waren ze gisteren toe aan de laatste dag van drie weken topsport aan onze Belgische kust. Die laatste dag startte daar gisterenmorgen met een 1.50m rubriek van de CSI3* competitie en die eindigde uiteindelijk met een Belgische overwinning! Het was namelijk Nicola Philippaerts die er de eindlaureaat werd met de 10-jarige Gijs (Kashmir Van Schuttershof), met wie hij begin vorige maand nog de CSI2* GP van Opglabbeek wist te winnen. In een 13-koppige barrage spurtte Philippaerts naar de meet in 33.62 seconden en daarmee had hij bijna 2 volle seconden voorsprong op de concurrentie.

 

Ne als vrijdag tijdens de kwalificatie voor de Grote Prijs was de 2de plaats voor de Portugees Luis Ferreira met de 11-jarige merrie Cerruti Van Ter Hulst Z (Cassini I). Ferreira klokte af in 35.42 seconden, maar dat was ook ditmaal net niet voldoende voor de overwinning. De 3de plaats ging naar dan weer naar de Duitser Felix Hassmann. Die kwam over de meet in 35.97 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de 12-jarige Sig Captain America (Captain Fire).

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Kadans van de Mispelaere (Wandor van de Mispelaere), een 8ste plaats voor Ludo Philippaerts met Laurier (Zirocco Blue VDL), een 9de plaats voor Dominique Hendrickx met Vintadge de La Roque (Kannan), een 10de plaats voor Jeroen Appelen met Lunatique de Kwakenbeek (Cicero Z Van Paemel) en een 12de plaats voor Karel Cox met Kill Bill Max (Toulon).

 

TAGS   |   FELIX HASSMANN   |   LUIS FERREIRA   |   NICOLA PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions