Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/11/2021 12:11 - Jumping

Sebrechts opnieuw beste Belg in de GP!

Net als vorige week werd op Knokke Hippique de Grote Prijs van de CSI3* competitie reeds op zaterdag afgewerkt. De beste Belgische prestatie kwam daarin, ook net als vorige week trouwens, van Max Sebrechts met zijn 11-jarige merrie Cristel (Diamant de Semilly). In een barrage waarvoor zich uiteindelijk 10 combinaties wisten te plaatsen wist Sebrechts in 38.91 seconden een mooie tijd op het scorebord te brengen, maar doordat hij onderweg ook tegen een springfoutje aanliep moest hij uiteindelijk genoegen nemen met de 6de plaats.

 

De winst ging naar de Braziliaan Eduardo Pereira De Menezes. Die wist met de 13-jarige H5 Chaganus (Chacco Blue) wel alle balken in de lepels te houden en met een finishtijd van 37.16 seconden wist hij de overige barragisten te verschalken.

 

Het zilver was voor de Brit Harry Charles, die met de 11-jarige Stardust eveneens een nakomeling van Chacco Blue onder het zadel had. Charles klokte af in 37.45 seconden en kwam daarmee het dichtst in de buurt van De Menezes. De Amerikaan Kent Farrington vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. Hij stuurde de 9-jarige merrie Orafina (For Fashion) naar de eindmeet in 38.20 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 10de plaats voor Ludo Philippaerts met Mr. Idol S (Plot Blue), een 12de plaats voor Vincent Lambrecht met Catwalk Harry (Verdi TN) en een 15de plaats voor Jeroen Appelen met Lunatique de Kwakenbeek (Cicero Z Van Paemel).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions