Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/11/2021 11:49 - Jumping

Schoonbroodt-De Azevedo op het podium!

Naast de Hubside Jumping van St. Tropez is er deze week op Franse bodem ook de eerste editie van de Masters of Chantilly. Voor ons land komt daar onder andere Celine Schoonbroodt-De Azevedo aan de start die wist zich gisteren in de 1.45m rubriek van de CSI5* competitie te verzekeren van een plaatsje op het podium. In een barrage waarvoor zich slechts 4 combinaties wisten te plaatsen bleef ze met haar 10-jarige schimmelmerrie Clinto T Z (Clintissimo Z) opnieuw foutloos en haar finishtijd van 44.69 seconden leverde haar een 3de plaats op.

 

Het waren echter de Franse combinaties die wisten te domineren met op kop Nicolas Delmotte. Die zat in het zadel van de 9-jarige ruin Citadin du Chatellier (l’Arc de Triomphe) en met een chronotijd van 41.89 seconden mocht hij de hoofdprijs in ontvangst nemen. Verder wist ook zijn landgenote Fanny Skalli de prestatie van Celine Schoonbroodt-De Azevedo nog te overtreffen. Zij stuurde haar 12-jarige merrie Jonka-A (Cardento VDL) naar de meet 42.27 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions