Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/11/2021 07:49 - Jumping

Van Massenhove schittert in Valkenswaard!

Jordy Van Massenhove heeft gisteren voor een schitterende prestatie gezorgd op de Tops International Arena van het Nederlandse Valkenswaard! Bij zijn debuut op vijfsterrenniveau sprong hij gisterennamiddag namelijk meteen naar een topklassering in de 1.55m hoofdrubriek. Van Massenhove stuurde in deze rubriek tegen de klop de 10-jarige merrie Gaga E D'Augustijn (Bustique) naar de meet in 69.10 seconden en daarmee wist hij beslag te leggen op de 2de plaats.

 

Enkel de Zweedse amazone Evelina Tovek wist de prestatie van Van Massenhove nog te overtreffen. Zij zette met de 11-jarige Winnetou de la Hamente Z (Winninmood van de Arenberg) de klok stil op 68.66 seconden en was zo een kleine halve seconde sneller dan onze landgenoot. De Duitser Ludger Beerbaum tenslotte was goed voor de 3de plaats in het klassement. In het zadel van de 13-jarige ruin Cool Feeling (Cornado NRW) klokte hij af in 70.55 seconden.

 

TAGS   |   EVELINA TOVEK   |   JORDY VAN MASSENHOVE   |   LUDGER BEERBAUM

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions