Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/11/2021 07:31 - Jumping

Rik Nauta blijft Ines van den Bosch voor…

Op Knokke Hippique hebben onze landgenoten gisteren de hoofdrollen voor hun rekening genomen tijdens de 1.35m rubriek van de CSI2* competitie! Zo ging de overwinning naar de jonge Rik Nauta met de 15-jarige schimmelruin Limestone Grey (Try-Time), die hij enkele maanden geleden onder het zadel kreeg en die voordien onder andere te zien was met Lorenzo de Luca. Nauta wist in de 2de fase de klok te stoppen op 28.04 seconden en daarmee wist hij de concurrentie te verschalken.

 

Daarmee klopte hij onder andere amazone Ines van den Bosch, die ditmaal dus genoegen moest nemen met de 2de plaats. Van den Bosch had met haar 13-jarige merrie Infinity van de Heffinck (Contact van de Heffinck) een tijd van 28.08 seconden op het scorebord weten te brengen, maar het was ditmaal dus net niet voldoende om voor een nieuwe overwinning te zorgen. De Ier Shane O’Meara vergezelde onze landgenoten op het podium op de 3de plaats. Hij kruiste met de 8-jarige Ikaberlina RV (Elvis Ter Putte) de meet in 29.69 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 7de plaats voor Elisa Strubbe met Z Riaralda Z (Zilverstar T), een 8ste plaats voor Charline Vandergeeten met U de Quito de Baussy Z (Ulove des Charmes), een 9de plaats  voor Thibaut Huyvaert met Lupitas (Lupicor), een 12de plaats voor Gregory Wathelet met Coree (Cornet Obolensky), een 14de plaats voor Dimme D’Haese met Jade (Enyingi Agrar Zrt), een 17de plaats voor Simon Morssinkhof met Vivolta de Gree (Diamant de Semilly) en een 18de plaats voor Stéphanie Andries met Variand van de Tojopehoeve Z (Vagrant Z).

 

TAGS   |   INES VAN DEN BOSCH   |   RIK NAUTA   |   SHANE O'MEARA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions