Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/10/2021 07:41 - Jumping

Top 5-klassering voor Pieter Devos!

Op de Tops International Arena van Valkenswaard werd de openingsdag gisteren afgesloten met de 1.50m hoofdrubriek van de CSI5* competitie. Pieter Devos wist zich daarin naar een top 5-klassering te rijden met de 13-jarige vosmerrie MoM’s Isaura (Tinka’s Boy). Devos hield in deze rubriek rechtstreeks op tijd alle balken netjes in de lepels en met zijn finishtijd van 67.91 seconden wist hij beslag te leggen op de 5de plaats in het klassement. Maar ook Belgisch Kampioen Jos Verlooy wist zich in deze rubriek opnieuw te klasseren. Verlooy, die eerder op de dag al 6de werd in de openingsrubriek, stuurde de 10-jarige Luciano van het Geinsteinde (Quinn van de Heffinck) naar de meet in 69.05 seconden en dit leverde hem ditmaal een 7de plaats op.

 

Het was de Zweed Henrik Von Eckermann die hier met de overwinning ging lopen. Van Eckermann zadelde de eveneens 10-jarige Glamour Girl (VDL Zirocco Blue) en met een finishtijd van 63.25 seconden was hij nipt sneller dan de concurrentie.

 

De 2de plaats was voor de Duitser Marcus Ehning. Die was vergezeld van de ook al 10-jarige Stargold (Stakkato Gold) en zij wisten dan weer een tijd van 63.30 seconden op het scorebord te brengen. De Zwitser Bryan Balsinger tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij stopte met de 15-jarige Altaï du Bois Pinchet (Quidam de Rêvel) de klok in 65.18 seconden.

 

TAGS   |   BRYAN BALSIGER   |   HENRIK VON ECKERMANN   |   MARCUS EHNING   |   PIETER DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions