Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/09/2021 20:14 - Jumping

Dubbelslag voor Vincent Lambrecht in Knokke!

Onze landgenoot Vincent Lambrecht is aan een uitstekend concours bezig tijdens de slotweek van Knokke Hippique! Nadat hij gisteren ook al een rubriek wist te winnen, barstte hij vandaag helemaal los. Vanmorgen was er al die 2de plaats in de 1.35m rubriek van de CSI2* competitie, maar vanmiddag wist hij dan ook nog eens beide rubrieken van de CSI3* competitie op zijn palmares te schrijven.

 

Zo werd hij in de vooravond de winnaar van de 1.45m hoofdrubriek, die tevens gold al kwalificatie voor de CSI3* GP van zondag. Lambrecht verscheen aan de start met zijn 11-jarige ruin S&L Rocky (Lamm de Fetan) en was een van 15 combinaties die een ticket voor de barrage wisten te bemachtigen. In een barrage waarin we slechts 10 van die 15 combinaties ook effectief terug in de ring zagen verschijnen klokte Lambrecht af in 35.01 seconden en daarmee had hij ruim een halve seconde voorsprong op de concurrentie.

 

De Portugees Luis Ferreira was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Lambrecht. Hij was opnieuw vergezeld van de eveneens 11-jarige Cerruti Van Ter Hulst Z (Cassini I), maar kwam met zijn tijd van 35.54 seconden dus tekort om de overwinning op te eisen. De 3de plaats was hier voor de Fransman Guillaume Foutrier met de 9-jarige Clin Doeil du Paradis (Stakkato). Hij wist een tijd van 35.60 seconden op het scorebord te brengen.

 

Verder was er nog een 10de plaats voor Dominique Hendrickx met Vintadge de La Roque (Kannan), een 16de plaats voor Zoe Conter met Davidoff de Lassus (Ugano Sitte), een 17de plaats voor Jeroen Appelen met Nitouche V/H Hulstenhof (Dakar VDL), een 19de plaats voor Frédérich Vernaet met Lavallino Ter Klomp (Clearway) en een 20ste plaats voor Gregory Wathelet met Nevados S (Calvados Z).

 

1.40m rubriek

 

Maar eerder op dag had Vincent Lambrecht ook al de 1.40m rubriek van de CSI3* competitie op zijn naam weten te schrijven. In het zadel van de 10-jarige Aiace l’Eroe (Toulon) had hij in de 2de fase een tijd van 34.79 seconden op het scorebord weten te brengen en hiermee wist hij de concurrentie achter zich te laten.

 

Hij kreeg op het podium het gezelschap van de Brit Joe Clee met de 10-jarige Axel 111 Z (Action Breaker) en de Brit Benjamin Robert met de 12-jarige Calisko (Clarimo). Zij hadden er respectievelijk 35.48 seconden voor nodig om hun 2de fase tot een goed einde te brengen.

 

Verder was er hier voor ons land nog een 4de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Pikap de Muze Z (Ponsee V), een 5de plaats voor Yves Vanderhasselt met Nairobi Van Kojakhoeve Z (Nabab de Rêve) en een 10de plaats voor Viktor Daem met Naila V’T Merelsnest (Kannan). 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions