Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/09/2021 19:42 - Jumping

Rankingpunten voor Mathy Jr. en Hemeryck

Op de Hubside Jumping van het Franse St. Tropez hebben zowel François Mathy Jr. als Rik Hemeryck vanmiddag rankingpunten weten te scoren tijdens de 1.50m hoofdrubriek van de CSI4* competitie. Zowel Mathy met zijn 13-jarige ruin Uno de La Roque (Numero Uno) als Hemeryck met de 9-jarige Morfine de Muze (Nabab de Rêve) wisten het in de basisomloop foutloos te houden en behoorden zo tot het groepje van 12 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin konden beide heren die prestatie echter niet herhalen en nadat ze ieder tegen een springfout aanliepen moesten ze uiteindelijk genoegen nemen met een respectievelijk 5de en 6de plaats.

 

De overwinning bleef in eigen land en daarvoor zorgde Mathieu Billot met de 10-jarige Bad Boy du Bobois (Nabab de Rêve). Billot wist wel alle balken opnieuw netjes in de lepels te houden en met een finishtijd van 39.95 seconden mocht hij bovenaan het podium plaatsnemen.

 

En ook de 2de plaats kleurde Frans dankzij Francois Xavier Boudant en de 9-jarige Gfe Cicave du Talus (Untouchable M). Ook hij wist het foutloos te houden, maar deed er in 40.40 seconden een kleine halve seconde langer over dan zijn landgenoot Billot. De Italiaan Emilio Bicocci tenslotte was dan weer goed voor de 3de plaats in het klassement. Hij stuurde de 10-jarige Rondine Del Terriccio (Tinka’s Boy) naar de meet in 40.00 seconden, maar liep in de haast ook tegen 4 strafpunten aan.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions