Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/09/2021 19:27 - Jumping

Hendrickx scoort opnieuw in GP-kwalificatie!

Een dag na zijn overwinning in de GP-kwalificatie van de CSI3* competitie heeft gewezen Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx in Knokke Hippique opnieuw weten te scoren in een kwalificatierubriek In de 1.45m hoge kwalificatierubriek voor de CSI2* GP sprong hij vanmiddag naar een 5de plaats met de 8-jarige hengst No-Comment de Septon (Jenson Van ’t Meulenhof). In een barrage waarvoor zich 18 combinaties wisten te plaatsen hield hij het opnieuw foutloos en dit in een tijd in een tijd van 40.05 seconden.

 

Bovenaan het klassement kregen we de Fransman Axel van Colen met de eveneens 8-jarige hengst Done’Di Amore (l’Arc de Triomphe). Van Colen kruiste de meet in 37.66 seconden en daarmee wist hij de concurrentie de loef af te steken.

 

De andere podiumplaatsen gingen naar de Verenigde Staten met op de 2de plaats Stephex-ruiter Michael Hughes, die vorige week nog de CSI3* GP wist te winnen. Hughes rekende vandaag op de 9-jarige hengst George Z (Kannan), die hij naar de meet wist te sturen in 38.48 seconden. Laura Kraut was goed voor de 3de plaats in het klassement. Zij zat in het zadel van de eveneens 9-jarige Haley (Quality Time TN) en kruiste de meet in 39.73 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 8ste plaats voor Dimme D’Haese met Comme IL Faut (Diamant de Semilly), een 17de plaats voor Emilie Conter met Legolas Ter Wilgen (Emmerton), een 19de plaats voor Claire Putters met Copain de Muze (Bamako de Muze), een 20ste plaats voor Simon Morssinkhof met Catoki’s Cornet (Catoki Z) en een 21ste plaats voor Kris Christiaens met Novastar Vd Berghoeve (Emerald van ’t Ruytershof).

 

TAGS   |   AXEL VAN COLEN   |   DOMINIQUE HENDRICKX   |   LAURA KRAUT   |   MICHAEL HUGHES

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions