Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/09/2021 17:23 - Jumping

Ines van den Bosch wint opnieuw in Knokke!

Ines van den Bosch is duidelijk in de ‘winning mood’ tijdens de laatste week van Knokke Hippique! Nadat ze er gisteren al de openingsrubriek van de CSI2* competitie wist te winnen mocht ze vanmorgen opnieuw bovenaan het podium plaatsnemen. In de 1.35m hoge ochtendrubriek was ze vanmorgen namelijk de beste met haar 13-jarige merrie Infinity Vd Heffinck (Contact van de Heffinck). Van den Bosch stopte in de 2de fase de klok in 32.63 seconden en daarmee liet ze dus opnieuw het Belgische volkslied weerklinken.

 

En ook de andere podiumplaatsen bleven in eigen land met op de 2de plaats Vincent Lambrecht, die in gisteren ook een rubriek wist te winnen. Hij zat in het zadel van de 8-jarige Catwalk Va Y Picobello Z (Vagabond de la Pomme) en kruiste de meet in 33.47 seconden. Elisa Strubbe vervolledigde het podium op de 3de plaats. Vergezeld van de 10-jarige ruin Thijssen Sr Z (Tyson) stopte zij de klok in 34.24 seconden.

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Charline Vandergeeten met U de Quito de Baussy Z (Ulove des Charmes), een 6de plaats voor Frédéric Vernaet met Beijing Z (Bamako de Muze), een 7de plaats voor Ruben van Dyck met Joline van het Exelmanshof (Thunder van de Zuuthoeve), een 8ste plaats voor Sophie Geurts-Dalton met Devil D Z, een 12de plaats voor Claire Putters met Calinka du Bois des Isnes (Et) (Radco d’Houtveld), een 14de plaats voor Muriel Igalson met Mexsica van de Rhamdia Hoeve (Tonixe) een 15de plaats voor Simon Morssinkhof met Harola HK (Carrera VDL), een 17de plaats voor Stéphanie Andries met New Jursy van de Noordheuvel (Spartacus TN) en een 24ste plaats met Thibaut Huyvaert met Lupitas (Lupicor).

 

TAGS   |   ELISA STRUBBE   |   INES VAN DEN BOSCH   |   VINCENT LAMBRECHT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions