Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/09/2021 07:54 - Jumping

Uitstekende start voor Andres Vereecke!

Terwijl vader Koen deze week onze nationale driekleur zal verdedigen op de Masters of Chantilly in Frankrijk is Andres Vereecke afgereisd naar het noorden van Nederland voor het driesterrenconcours van Ommen. Vereecke startte daar gisteren meteen uitstekend, want in de 1.50m hoofdrubriek wist hij er meteen naar een plaats in de op 5 van het klassement te springen. Hij zadelde de 10-jarige ruin D’artagan Rr (Diamant de Semilly) en wist er de 5de plaats voor zijn rekening te nemen nadat hij in deze speedclass de klok wist te stoppen op 72.44 seconden.

 

Het waren de Nederlandse combinaties die wisten te domineren met op kop amazone Mel Thijssen. Die zat in het zadel van de 11-jarige merrie Florida Balia NI (Bustique) en met een finishtijd van 70.56 seconden wist ze de concurrentie nipt achter zich te houden.

 

Veel overschot had Thijssen echter niet, wan Leopold van Asten zat haar aardig dicht op de hielen met de eveneens 11-jarige VDL Groep Falco (Clearway). Van Asten kruiste echter de meet in 70.62 seconden en kwam zo nipt tekort om de overwinning in deze hoofdrubriek op te eisen. Harrie Wiering tenslotte vervolledigde het integrale Nederlandse podium op de 3de plaats. Hij zette met de 15-jarige Efs Top Contender (Lauriston) de klok stil op 71.09 seconden.

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   HARRIE WIERING   |   LEOPOLD VAN ASTEN   |   MEL THIJSSEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions