Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/09/2021 07:41 - Jumping

Ook James Peeters scoort in Knokke!

Nadat ze ’s morgens al mochten beginnen met een 1.40m rubriek stond er gisteren op Knokke Hippique voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie ook nog een tweede 1.40m rubriek op het programma. Deze gold als kwalificatie voor de Grote Prijs van zondag en hierin wist James Peeters zich naar een 5de plaats van het klassement te rijden. Hij bleef met de 12-jarige merrie J Adore (Vagabond de la Pomme) foutloos en dit in een tijd van 64.73 seconden.

 

Het was de Spanjaard Mariano Martinez Bastida die met de overwinning ging lopen in deze rubriek. Hij zadelde de 15-jarige ruin Quicksilver (Quick Star) en wist alles en iedereen achter zich te houden met een finishtijd van 61.33 seconden.

 

De 2de plaats was voor de Brit Matthew Sampson. Die kruiste de meet in 62.49 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de 9-jarige Curraghgraigue Obos Flight (Obos Quality 004). De Luxemburgse Charlotte Bettendorf was ditmaal goed voor de 3de plaats in het klassement. Zij stuurde de 16-jarige Raia d’Helby (Chapultepec) naar de meet in 62.67 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 16de plaats voor Dimme D’Haese met Comme IL Faut (Diamant de Semilly) en een 23ste plaats voor Eleonore Lambilliotte met Camillo Z (Cumano).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions