Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/08/2021 20:53 - Jumping

Dominique Hendrickx wint GP-kwalificatie!

Op Knokke Hippique stond vanmiddag voor de ruiters en amazones van de CSI3* competitie ook meteen een kwalificatie voor de Grote Prijs van zondag op het programma. Het werd een duel tussen twee gewezen Belgische Kampioen met Dominique Hendrickx als uiteindelijke winnaar. Hendrickx stuurde de 12-jarige ruin Vintadge de La Roque (Kannan) naar de eindmeet in 60.69 seconden en daarmee mocht hij de hoofdprijs in ontvangst nemen.

 

Karel Cox moest daardoor genoegen nemen met de 2de plaat. Cox had met de 11-jarige Kill Bill Max (Toulon) een tijd van 60.89 seconden op het scorebord weten te brengen, maar dit bleek dus niet voldoende om de overwinning mee naar Limburg te nemen. De 3de plaats was voor de Braziliaan Eduardo Pereira De Menezes, die vorige week ook al enkele malen de prijzen wist te halen. In het zadel van de 9-jarige Calypso des Matis (Padock du Plessis*HN) finishte hij in 61.44 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 5de plaats voor Vincent Lambrecht met Catwalk Harry (Verdi TN), een 8ste plaats voor Nicola Philippaerts met Moya Vd Bisschop (Darco), een 11de plaats voor Leonie Peeters met Tinkoucha Hero Z (Tinka’s Boy), een 16de plaats voor Max Sebrechts met Cristel (Diamant de Semilly) en een 19de plaats voor Zoe Conter met Dolitaire Chavannaise (Cicero Z Van Paemel).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions