Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/08/2021 19:59 - Jumping

Rankingpunten voor Constant van Paesschen!

Enkele dagen nadat hij er al de CSI4* GP wist te winnen heeft Constant van Paesschen opnieuw rankingpunten weten te scoren op de Hubside Jumping van het Franse St. Tropez! In de 1.45m hoge Longines Rankingproef wist hij er vanmiddag beslag te leggen op de 7de plaats. Van Paesschen rekende daarvoor op de 12-jarige zwarte hengst Vendetta Treieze (Diamant de Semilly), die hij naar de meet wist te sturen in 69.02 seconden.

 

De winst ging naar de Italiaan Giampiero Garofalo met de 10-jarige merrie Cava (Cadensky), die tot begin dit jaar nog te zien was onder het zadel van onze landgenoot Karel Cox. Garofalo kruiste in deze speedclass de meet in 66.96 seconden en daarmee mocht hij de hoofdprijs in ontvangst nemen.

 

De 2de plaats was voor de Syriër Ahmad Saber Hamcho met de 13-jarige Caldero (Camaro M), het gewezen GP-paard van Pieter Clemens. Hamcho snelde naar de meet in 67.01 seconden. De Fransman Aymeric de Ponnat vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij kruiste met de 11-jarige merrie Elize (Bamako de Muze) de meet in 67.40 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions