Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/08/2021 19:41 - Jumping

Uitstekende start voor Ines van den Bosch!

Onze landgenote Ines van den Bosch is vanmorgen uitstekend begonnen aan de slotweek van Knokke Hippique! In de 1.40m hoge openingsrubriek van de CSI2* competitie werd zij namelijk de winnares met haar 10-jarige merrie Go GO (Carnute). Van den Bosch hield het netjes foutloos en met haar finishtijd van 62.09 seconden was ze duidelijk te sterk voor de concurrentie.

 

De Amerikaanse amazone Julie Welles wist de 2de plaats voor haar rekening te nemen. Zij zat in het zadel van de 10-jarige merrie Greatfull (Congress 4) en met een finishtijd van 63.97 seconden wist zij het dichtst in de buurt te komen van onze landgenote. De Luxemburgse amazone Charlotte Bettendorf vervolledigde het integrale vrouwelijke podium op de 3de plaats. Bettendorf, die even voordien al de openingsrubriek van de CSI3* competitie won, zette met de 9-jarige Murakami Gp Z (Mylord Carthago) een tijd van 64.04 seconden op het scorebord.

 

Verder wist ook Dimme D’Haese zich nog net te klasseren. Hij werd 13de met Divina de La Cologne (Kannan).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions