Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/08/2021 19:27 - Jumping

Vanderhasselt begint met top 5-klassering!

We zijn inmiddels toe aan de laatste van de drie weken Knokke Hippique en nadat de jonge paarden en de CSI1* competitie gisteren al van start ging, startte vandaag ook de CSI3* en CSI2* competitie. De CSI3* competitie startte vanmorgen met een 1.40m hoge speedclass en daarin wist Christophe Vanderhasselt zich meteen te verzekeren van een plaats in de top van het klassement. Hij zadelde de 9-jarige hengst Pikap de Muze Z (Ponsee V) en met een foutloze rit in 72.62 seconden startte hij de slotteweek van Knokke Hippique meteen 5de plaats.

 

Bovenaan het klassement zagen we de snelle Luxemburgse amazone Charlotte Bettendorf, die rijdt voor de stal van François Mathy. Bettendorf was vergezeld van de 8-jarige schimmelmerrie Manolo Z (Mylord Carthago) en met een chronotijd van 66.09 seconden had ze ruim 3.5 seconden voorsprong op de concurrentie.

 

Op de 2de plaats kregen we met de Duitser Felix Hassmann nog iemand die we regelmatig in de bovenste regionen van het klassement terugvinden. Hassmann zat in het zadel van de 14-jarige merrie Balance 30 (Balou du Rouet) die hij naar de eindmeet stuurde in 69.64 seconden. De Fransman Bernard Briand Chevalier) vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij zette met de 13-jarige Uneven Sunheup (Air Jordan Z) de klok stil op 70.64 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions