Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/07/2021 13:33 - Jumping

Van de Heffinck neemt afscheid van 2 paarden

Stoeterij Van De Heffinck laat via hun website en sociale media weten dat ze afscheid hebben genomen van 2 paarden die hun nauw aan het hart liggen: Libelle vd heffinck en de voor het BWP gekeurde hengst Charisto. 

 

Libelle vd heffinck, de ondertussen 10j merrie van cooper x diamant, de halfzus van Kafka, heeft met Niels Bruynseels enkele mooie resultaten behaald op 1.50m niveau , laatst nog in Saint-tropez. Deze prestaties bleven niet onopgemerkt voor een Oostenrijkse amazone die haar nu verder zal uitbrengen in de sport. We wensen haar veel succes met deze fantastische merrie! We hebben nog enkele nakomelingen van Libelle en verzekeren zo de genen van deze familie in onze stal voor fokkerij en sport. Ook Charisto verhuist naar een andere eigenaar. De Holsteinse en BWP gekeurde hengst Charisto viel op door zijn chique type, zijn lossigheid in zijn lichaam en uiteraard kwaliteit op de sprong. Deze zoon van Casall is bovendien heel gemakkelijk te rijden, hij verhuist naar USA om daar zijn carrière verder te zetten. We zijn blij deze zoon van Casall toch 2 jaar op stal gehad te hebben voor de fokkerij. We hebben mooie en veelbelovende nakomelingen en uiteraard nog diepvriessperma beschikbaar.

 

Bron: Stoeterij Van De Heffinck

 

TAGS   |   NIELS BRUYNSEELS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions