Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/05/2021 09:27 - Jumping

Springfout houdt Schoonbroodt van GP-winst

Ook op het driesterrenconcours in het Italiaanse Gorla Minore was het gisterennamiddag tijd voor de Grote Prijs. Daarin wist onze landgenote Celine Schoonbroodt-De Azevedo voor een sterke prestatie te zorgen met haar 11-jarige hengst Kheops de Bois-Mesange (Baloubet du Rouet). In een barrage waarvoor zich 9 combinaties wisten te plaatsen slaagde Schoonbroodt-De Azevedo erin om in 41.83 seconden de snelste tijd op het scorebord te brengen. Helaas zag ze in haar haast ook een balkje uit de lepels rollen waardoor ze finaal genoegen moest nemen met  de 6de plaats.

 

Daardoor ging de overwinning naar de Zwitser Elian Baumann met de 14-jarige ruin Campari Z (PKZ Contact van de Heffinck). Hij wist het in de barrage wel foutloos te houden en dit in een tijd van 41.93 seconden. En ook de 2de plaats ging naar Zwitserland en daarvoor zorgde amazone Elin Ott. In het zadel van de 13-jarige merrie Remix (Quidam de Rêvel) wist zij de klok te stoppen op 42.07 seconden. De Braziliaan Yuri Mansur was de 3de zich van een podiumplaats wist te verzekeren. Hij was vergezeld van de 14-jarige QH Alfons Santo Antonio (Aromats) die hij naar de meet wist te sturen in 42.97 seconden.

 

TAGS   |   CELINE SCHOONBROODT-DE AZEVEDO   |   ELIAN BAUMANN   |   ELIN OTT   |   YURI MANSUR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions