Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/05/2021 08:59 - Jumping

Heudens 4de in de CSI2* GP van Knokke!

De laatste Grote Prijs die gisteren op Knokke Hippique verreden werd was die van de CSI2* competitie, waarin de hindernissen op een hoogte van 1.45m stonden. 8 combinaties wisten zich daarin te plaatsen voor de barrage nadat ze in de basisomloop de 0 op het scorebord wisten te houden. Een van hen was onze landgenote Marthe Heudens met haar 11-jarige schimmelmerrie Kiss – Kiss van het Endhouse (Ustinov). Heudens hield het opnieuw netjes foutloos en met haar finishtijd van 40.22 seconden wist ze beslag te leggen op de 4de plaats.

 

De overwinning ging naar de Fransman Guillaume Foutrier met de 10-jarige hengst Sex Appeal 111 Z (Spartacus). Hij wist de klok te stoppen in 38.49 seconden en daarmee de overige barragisten dus op afstand te houden. De 2de plaats was voor de Noorse amazone Maria Louise Kingsrød, die vrijdag ook al de Grand Prix-kwalificatie wist te winnen. Kingsrød kruiste met de 13-jarige Urioso de Laume (Diams du Grasset) de meet in 38.75 seconden en daarmee kwam ze nipt tekort om voor een nieuwe overwinning te zorgen. De Duitse Kendra Claricia Brinkop vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij zat in het zadel van de 8-jarige hengst Nector vd Bisschop (Echo Van ’t Spieveld) die ze foutloos naar de meet wist te sturen in 39.01 seconden.

 

Verderop in het klassement was er voor ons land nog een 11de plaats voor Leonie Peeters met La Lou (Sandro Boy), een 12de plaats voor Anthony Philippaerts met Calypso de Blondel (Lauterbach), een 16de plaats voor Thibeau Spits met Juragold Bormes (Contact van de Heffinck) en een 18de plaats voor Max Sebrechts met Lady Optima (Nabab de Rêve).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions