Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/05/2021 08:38 - Jumping

Constant van Paesschen wint de CSI4* GP!

Na de 3de plaats van Pieter Clemens tijdens de CSI2* GP was het gisteren op de Hubside Jumping van St. Tropez nog uitkijken hoe onze landgenoten het er vanaf zouden brengen in de CSI4* GP. Het werd uiteindelijk een perfecte afsluiter, want het was Constant van Paesschen die er de eindlaureaat werd met zijn 13-jarige Isidoor van de Helle (Canturo). In een barrage waarvoor zich slechts 5 combinaties wisten te plaatsen en waarin we uiteindelijk maar 4 combinaties opnieuw in de ring zagen verschijnen snelde van Paesschen foutloos naar de meet in 48.12 seconden en daarmee wist hij de concurrentie te verschalken.

 

De 2de plaats was voor de Spanjaard Manuel Fernandeze Saro met de 10-jarige Jarlin de Torres (Jarnac). Saro, die met zijn stal al jaren gevestigd is in Nederland, kruiste de meet in 48.40 seconden en dit ook met een foutloze ronde. De Fransman Aymeric de Ponnat tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij zette met de 9-jarige Hoover (Clinton) de klok stil op 50.05 seconden maar liep daarbij ook nog tegen 4 strafpunten aan.

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions