Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/04/2021 17:20 - Jumping

Stoker blijft trio Belgen voor in Knokke…

Op de slotdag van Knokke Hippique stond er voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie naast de CSI2* GP vanmorgen ook nog een 1.40m rubriek op de planning. Daarin was het de Britse amazone Emma Stoker die de overwinning wist op te eisen met 8-jarige ruin Q Seven (Frh Quaid). De stalamazone van Axel Verlooy snelde in de 2de fase naar de meet in 32.36 seconden en daarmee wist ze een trio Belgen van de overwinning te houden.

 

De eerste van dat trio Belgen was Axel Vandoorne met de 12-jarige ruin Jacarta (Larino). Vandoorne hield het ook foutloos in de 2de fase, maar met zijn tijd van 32.79 seconden kwam hij een kleine halve seconde tekort om voor een nieuwe Belgische overwinning te zorgen. Verder mocht ook de jonge Jef Peeters mee plaatsnemen op het podium. De zoon van James Peeters zat in het zadel van de 11-jarige merrie Contiki Ah Z (Contact van de Heffinck) en wist een tijd van 33.12 seconden op het scorebord te brengen. Thibault Philippaerts moest dan weer tevreden zijn met een plaatsje net naast het podium. Hij kruiste met de 11-jarige Aladina du Val Henry (Lando) de meet in 33.21 seconden wat hem uiteindelijk een 4de plaats opleverde.

 

Verder was er voor ons land nog een 11de plaats voor Evelyne Putters met Mi Amor Van ’t Eigenlo (Diamant de Semilly), een 14de plaats voor Niels Bruynseels met Nouvelle d’Or Van ’t Misthof (Dore Van ’t Zorgvliet) en een 19de plaats voor Eleonore Lambilliotte met Camillo Z (Cumano).

 

TAGS   |   AXEL VANDOORNE   |   EMMA STOKER   |   JEF PEETERS   |   THIBAULT PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions