Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/04/2021 16:12 - Jumping

Top 5-klassering voor Andres Vereecke!

Naast de 1.50m hoge ochtendrubriek stond er voor de ruiters en amazones van de CSI3* competitie  vandaag op Knokke Hippique ook nog een 1.40m rubriek in 2 fasen op het programma. Daarin was er een top 5-klassering voor Andres Vereecke met zijn 13-jarige schimmelmerrie In The Mood (Winningmood van de Arenberg). Vereecke hield het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos en met zijn tijd van 24.90 seconden wist hij de 5de plaats voor zijn rekening te nemen.

 

Bovenaan het klassement kregen we de Braziliaan Francisco José Mesquita Musa met de 9-jarige ruin Fast-Car Imperio Egipcio (Diamant de Semilly). Hij wist de klok te stoppen op 23.91 seconden en daarmee wist hij de concurrentie op afstand te houden.

 

De 2de plaats was voor de Britse amazone Emma Stoker, die deel uitmaakt van het team van Axel Verlooy. Zij zat in het zadel van de 12-jarige Japatero Vdm (Eldorado van de Zeshoek) die ze naar de eindmeet wist te sturen in 24.07 seconden. Met de Luxemburgse Charlotte Bettendorf kregen we op de 3de plaats nog zo’n snelle amazone. Zij was vergezeld van de 8-jarige Dispo Cece (Tornesch 1042) met wie ze de eindmeet wist te bereiken in 24.34 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 6de plaats voor Koen De Waele met Simply Magic Kdw Z (Scendix) en een 11de plaats voor thuisamazone Emilie Conter met Guardian (Nabab de Rêve).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions