Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/03/2021 21:34 - Jumping

Max Sebrechts 5de in CSI3* GP van Knokke!

Op Knokke Hippique mochten de ruiters en amazones van de CSI3* competitie zich vanmiddag al opmaken voor de Grand Prix. 12 combinaties wisten daarin in de basisomloop de 0 op het scorebord te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage, waaronder ook opnieuw 3 landgenoten.  

 

Een van die landgenoten was Max Sebrechts met zijn 11-jarige merrie Cristel (Diamant de Semilly). Sebrechts hield het in de barrage opnieuw foutloos en zijn tijd van 40.52 seconden leverde hem een mooie 5de plaats op. Verder wist ook Maartje Verberckmoes het in de barrage foutloos te houden met haar Jugano van de Vosberg (Ogano Sitte). Zij was ruim een halve seconde trager en volgde zo op de 6de plaats, terwijl thuisamazone Zoe Conter 10de werd met Dawa de Greenbay Z (Diarado) na een springfout in die barrage.

 

Maar organisator Stephan Conter zal achteraf zeker een tevreden man geweest zijn, want de Amerikaan Michael Hughes zorgde ervoor dat de overwinning mee naar de Stephex Stables ging. Hughes zat in het zadel van de 11-jarige Kashmir Van d’Oude Pastory (Thunder van de Zuuthoeve) en met een tijd van 39.17 seconden wist hij de concurrentie te verschalken.

 

De Argentijn Matias Albarracin volgde na Hughes op de 2de plaats. Hij stuurde de 17-jarige Cannavaro 9 (Cornet Obolensky) naar de eindmeet in 39.46 seconden en daarmee was hij net iets sneller dan de Fransman Guillaume Foutrier. Die vervolledigde met de amper 9-jarige Clin Doeil du Paradis (Stakkato) het podium op de 3de plaats na een finishtijd van 39.60 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions