Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/03/2021 21:02 - Jumping

Thibeau Spits wint opnieuw in Knokke!

Voor de tweede dag op rij heeft onze landgenoot Thibeau Spits een rubriek gewonnen op Knokke Hippique. In de 1.35m rubriek van de CSI2* competitie was hij net als gisteren de beste met de 12-jarige vosmerrie Javanna van de Torredreef (Wandor van de Mispelaere). Spits hield het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos en met een tijd van 32.17 seconden wist hij opnieuw alles en iedereen achter zich te houden.

 

De 2de plaats was voor de Ierse ruiter Conor Drain, die de 11-jarige merrie Forever (Ingmar) onder het zadel had. Drain deed een uitstekende poging, maar moest met zijn tijd van 34.77 seconden duidelijk zijn meerdere erkennen in onze landgenoot. De Spaanse amazone Paloma Barcelo vergezelde beiden heren op het podium op de 3de plaats. Vergezeld van de 9-jarige Habanero (Conquest) stopte zij de klok op 34.85 seconden.

 

Voor ons land was er verder nog een 5de plaats voor Ines van den Bosch met Ecoliene (Warrant), een 7de plaats voor Axel Vandoorne met Ma-Belle vh Eegdeken (Cardento VDL), een 14de plaats voor Simon Morssinkhof met Harola HK (Carrera VDL), een 15de plaats voor Filip Lacus met Cool Beauty (Colman), een 16de plaats voor Sophie Geurts-Dalton met Devil D Z (Deauville de la Vie) en 20ste plaats voor Stephanie Andries met New Jursy van de Noordheuvel (Spartacus).

 

TAGS   |   CONOR DRAIN   |   PALOMA BARCELO   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions