Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/03/2021 15:56 - Jumping

Bruynseels en Philippaerts in de top 5

Op Knokke Hippique hebben vanmiddag zowel Niels Bruynseels als Thibault Philippaerts zich naar een top 5-klassering weten te rijden in de 1.45m rubriek van de CSI3* competitie. Van de 30 deelnemers die aan de start verschenen van deze rubriek wisten er 12 de 0 op het scorebord te houden en zo een ticket voor de barrage te bemachtigen. Niels Bruynseels was dus een van hen met de 9-jarige ruin Matador (Emerald van ’t Ruytershof). Bruynseels hield het in de barrage opnieuw foutloos en zijn tijd van 45.96 seconden leverde hem een 4de plaats op. Thibault Philippaerts volgde net na Bruynseels op de 5de plaats. Hij zat in het zadel van de 8-jarige Derby de Riverland (Kannan), met wie hij de eindmeet wist te bereiken in 47.21 seconden.

 

De overwinning ging naar de Canadese amazone Tiffany Foster. In het zadel van de 15-jarige Ruin Brighton (Contendro II) klokte zij af in 40.79 seconden en daarmee wist ze alles en iedereen achter zich te houden.

 

De 2de plaats was voor de Ier Mark Mcauley met de 10-jarige Engerupgaards Cezanne (Balou du Rouet). Mcauley kruiste de meet in 41.23 seconden en daarmee had hij ruim een halve seconde voorsprong op de Fransman Guillaume Foutrier met de 8-jarige Corneska de La Falize (Cornet Obolensky). Die vervolledigde het podium op de 3de plaats na een finishtijd van 41.82 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 11de plaats voor Vincent Lambrecht met S&L Rocky (Lamm de Fetan).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions