Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/03/2021 11:45 - Jumping

Springfout houdt A. Philippaerts van winst

Pech voor Anthony Philippaerts zonet tijdens de 1.45m rubriek op Knokke Hippique… In het zadel van de 12-jarige ruin Jango S (Winningmood van de Arenberg) was de jongste zoon van Ludo Philippaerts een van de 10 combinaties die zich na een foutloze basisronde wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin kwam hij als allerlaatste terug in de ring en wist hij in 37.62 seconden ook overtuigend de snelste tijd op het scorebord te brengen. Helaas viel daarbij onderweg ook een balkje uit de lepels waardoor hij finaal genoegen moest nemen met de 4de plaats.

 

Daardoor ging de winst naar de Zweedse amazone Charlotte Mcauley met de 8-jarige merrie Dulcinee de Kerglenn (Mylord Carthago). Zij was in 40.46 seconden bijna 3 seconden trager dan Philippaerst, maar wist het wel foutloos te houden. De 2de plaats was weggelegd voor de Deense amazone Clara Hallundbæk met de 14-jarige Hh Best Buy (Baloubet du Rouet). Ook zij wist het foutloos te houden en dit in een tijd van 42.13 seconden. De Noorse amazone Therese Søhol Henriksen vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij stuurde de 8-jarige Ninja Jw van de Moerhoeve (Elvis Ter Putte) foutloos naar de eindmeet in 44.23 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er ook nog een 6de plaats voor Maxime Harmegnies met Espoir des Merisiers (Qody de Saint-Aubert). Ook zij kregen in de barrage af te rekenen met een springfout.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions