Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/03/2021 09:10 - Jumping

Vereecke grijpt naast winst in Pinnenberg…

Onze landgenoot Koen Vereecke heeft gisterenavond opnieuw voor een sterke prestatie weten te zorgen op het driesterrenconcours van het Duitse Pinnenberg. In de 1.50m hoge Grand Prix-kwalificatie was hij met zijn 11-jarige Arioso du Bois (Rock’N Roll Semilly) een van de maar liefst 26 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin moest er dus hard gereden worden en laat dat nu net een specialiteit zijn van Vereecke. Hij hield opnieuw alle balken netjes in de lepels en met zijn tijd van 27.21 seconden wist hij beslag te leggen op de 2de plaats.

 

Enkel de Duitser Richard Vogel wist het met de 10-jarige Diarus de Kezeg Z (Darco) nog sneller te doen dan Vereecke. Hij finishte in 26.37 seconden en wist zo de overwinning dus in eigen land te houden. Katrin Eckermann hield na Vereecke ook de 3de plaats nog in Duistland. Zij was vergezeld van de 8-jarige Cascadello-Boy RM (Cascadello I) die ze naar de meet wist te sturen in 27.91 seconden.   

 

TAGS   |   KATRIN ECKERMANN   |   KOEN VEREECKE   |   RICHARD VOGEL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions