Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/03/2021 08:21 - Jumping

Ook Tristan Guisson rijdt zich in de kijker

Nadat zijn zus Aurelia Guisson eerder op de dag al de 1.35m rubriek wist te winnen heeft ook Tristan Guisson zich gisteren in de kijker weten te springen in het Peelbergen Equestrian Centre van Kronenberg. In de 1.45m hoge Longines Rankingproef zorgde hij namelijk voor een sterke prestatie met zijn 9-jarige merrie Naturelle vh Legitahof Z (Nabab de Rêve). In een barrage waarvoor zich slechts 5 van de 69 combinaties wisten te plaatsen hield Guisson het opnieuw foutloos en zijn finishtijd van 50.59 seconden leverde hem de 3de plaats op.

 

De overwinning in deze Grand Prix kwalificatie bleef in eigen land en daarvoor zorgde Patrick Lemmen met de 10-jarige ruin Full Option Van ’T Zand (Flamingo K). Lemmen wist de finish te bereiken in 45.06 seconden waardoor opnieuw het Nederlandse volkslied weerklonk. De 2de plaats was dan voor zijn landgenote Mel Thijssen, die in de barrage als eerste in de ring verscheen. In het zadel van de 11-jarige Florida Balia NL (Bustique) had zij een tijd van 46.53 seconden op het scorebord weten te brengen.

 

TAGS   |   MEL THIJSSEN   |   PATRICK LEMMEN   |   TRISTAN GUISSON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions