Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/02/2021 21:23 - Jumping

Thomas moet Gaudiano voor zich dulden…

Voor de LGCT Grand Prix moeten we nog even wachten tot morgen, maar in Monaco stond er ook vandaag heel wat actie op het programma voor de ruiters en amazones van de CSI5* competitie. Zo wist onze landgenoot Gilles Thomas zich vanmiddag in de kijker te springen in de 1.45m rubriek. Thomas verscheen aan de start met de 9-jarige Feromas Van Beek Z (Fantomas de Muze) en samen wisten ze voor een schitterende prestatie te zorgen. In een rubriek rechtstreeks tegen de klok finishte Thomas in een snelle 53.21 seconden, maar het bleek uiteindelijk net niet voldoende om voor een Belgische overwinning te zorgen.

 

Het was de snelle Italiaan Emanuele Gaudiano die hier een stokje voor wist te steken. In het zadel van zijn 12-jarige merrie Carlotta (Chaccomo) stopte Gaudiano de klok in 50.30 seconden en daarmee was hij beduidend sneller dan Thomas. De Egyptenaar Nayel Nassar was dan weer goed voor de 3de plaats in het klassement. Hij rekende op de 16-jarige Oaks Redwood (Asb Conquistador), die hij naar de meet wist te sturen in 54.95 seconden.

 

TAGS   |   EMANUELE GAUDIANO   |   GILLES THOMAS   |   NAYEL NASSER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions