Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/02/2021 20:56 - Jumping

Mathy Jr. en Guery halen top 5 in Rotterdam

Op het CSIO van Rotterdam was het vandaag natuurlijk vooral uitkijken naar de Nations Cup van vanavond, maar voor het zover was stonden er in de Nederlandse havenstad ook nog twee andere rubrieken op het programma. In de 1.45m hoge speedclass kwamen onze landgenoten sterk voor de dag want zowel François Mathy Jr. als Jérôme Guery wisten zich te verzekeren van een plaats in de top 5 van het klassement.

 

Mathy wist zelfs het podium te halen met zijn 13-jarige schimmelhengst Casanova de l’Herse (Ugano Sitte). Mathy kruiste de meet in 63.71 seconden en deze prestatie was uiteindelijk goed voor de 2de plaats in het klassement. Jérôme Guery volgde dan weer net naast het podium op de 4de plaats. Hij had er met de 13-jarige Grupo Prom Isidor Carcaletto (Cardento VDL) 65.39 seconden voor nodig om zijn omloop tot een goed einde te brengen.

 

Bovenaan het klassement kregen we de Amerikaan McLain Ward, die vergezeld was van de 12-jarige Catoki (Catoki). Ward, die vorige week nog aan het  werk was op Knokke Hippique, finishte in 61.07 seconden en daarmee was hij ruim 2.5 seconden sneller dan de concurrentie. Zijn landgenote Adrienne Sternlicht wist na Mathy dan weer de 3de plaats voor haar rekening te nemen. Zij spurtte met de 10-jarige Lafayette Van Overis (Kashmir Van Schuttershof) naar de meet in 64.08 seconden.

 

TAGS   |   ADRIENNE STERNLICHT   |   FRANçOIS MATHY JR   |   JEROME GUERY   |   MCLAIN WARD

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions