Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/02/2021 20:33 - Jumping

Max Sebrecht scoort podiumplaats in Knokke

Voor de ruiters en amazones van de CSI3* competitie stond er vandaag op Knokke Hippique naast de Grand Prix-kwalificatie ook nog een 1.40m rubriek op het programma. Daarin wist Max Sebrechts vanmiddag een podiumplaats te scoren met de 8-jarige ruin Nesquick Optimus (Ut Majeur de Brecey). Sebrechts wist het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos te houden en zijn tijd van 38.86 seconden leverde hem een mooie 3de plaats op.

 

De overwinning was voor de Franse ruiter Marc Dilassar met de eveneens 8-jarige Deesse de Riverland (Untouchable M). Hij wist een tijd van 37.39 seconden op het scorebord te brengen en daarmee mocht hij de hoofdprijs in ontvangst nemen. Verder wist ook de Canadees Tim Wilks de prestatie van Sebrechts nog te overtreffen. Hij kruiste met de 9-jarige Dauwdruppen T&L Z (Deauville Van T&L) de meet in 38.02 seconden wat hem dus een 2de plaats opleverde.

 

Voor Dominique Hendrickx was er net naast het podium een 4de plaats met Koriano Van Klapscheut (Lord Z), voor Thibault Philippaerts een 5de plaats met Khan Vd Kattevennen Z (Kannan), voor Niels Bruynseels een 6de plaats met Matador (Emerald Van ’t Ruytershof), voor Maxime Harmegnies eens 8ste plaats met Lester (Elvis Ter Putte) en een 10de plaats voor Nicola Philippaerst met Cayani SN (Cayado 3).

 

TAGS   |   DOMINIQUE HENDRICKX   |   MARC DILASSER   |   MAX SEBRECHTS   |   THIBAULT PHILIPPAERTS   |   TIM WILKS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions