Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/02/2021 20:16 - Jumping

Springfout houdt Clemens van winst...

Vice-Belgisch Kampioen Pieter Clemens is goed aan zijn concours begonnen op de Hubside Jumping van het Franse St. Tropez. Nadat hij zich gisteren al meteen in de prijzen wist te rijden in de 1.45m hoge Longines Rankingproef wist hij vandaag ook een sterke prestatie te leveren in de 1.50m hoge Longines Rankingproef. De stalruiter van Jos Lansink rekende op de 10-jarige ruin Agadance Van ’T Gelutt Z (Aganix du Seigneur Z) en wist zich samen met nog 8 andere combinaties te plaatsen voor de barrage. Daarin wist hij 37.89 seconden zelfs de snelste tijd op het scorebord te brengen. Helaas viel er onderweg ook een balkje uit de lepels waardoor hij finaal genoegen moest nemen met de 8ste plaats.

 

De was de Duitser Michael Jung die hier de overwinning voor zijn rekening wist te nemen. Jung zat in het zadel van de 13-jarige Fischerchelsea (Check In 2) en met een finishtijd van 38.34 seconden wist hij een handvol Franse combinaties achter zich te houden. De beste Fransman was Julien Anquetin met de 9-jarige Cesus de Fougnard (Tlaloc M). Ook hij hield het dus foutloos, maar met zijn tijd van 38.54 seconden kwam hij dus tekort om de winst in eigen land te houden. Morgan Bordat tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij stuurde de 13-jarige Uma (Calvaro F.C.) naar de meet in 38.56 seconden.

 

TAGS   |   JULIEN ANQUETIN   |   MICHAEL JUNG   |   MORGAN BORDAT   |   PIETER CLEMENS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions