Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/02/2021 20:00 - Jumping

Putters scoort in GP-kwalificatie van Knokke

Net als gisteren stonden er ook vandaag op Knokke Hippique verschillende kwalificatierubrieken voor de Grote Prijzen van zondag op het programma. In die van de CSI2* competitie, waarin de hindernissen op een hoogte van 1.45m stonden, was er op de middag een puike prestatie van onze landgenote Claire Putters. Die verscheen aan de start met de 13-jarige ruin Copain de Muze (Bamako de Muze) en was een van 24 combinaties die een ticket voor de barrage wisten te bemachtigen. In die druk bezette barrage hield Putters het opnieuw foutloos en haar finishtijd van 36.08 seconden leverde haar een mooie 6de plaats op.

 

De overwinning in deze qualifier ging naar de Noorse amazone Maria Louise Kingsrød met de eveneens 13-jarige Urioso de Laume (Diams du Grasset). Zij spurtte in de barrage naar de meet in 33.76 seconden en daarmee was ze beduidend sneller dan de concurrentie. De Braziliaan Francisco José Mesquita Musa was met de 12-jarige Corlensky Imperio Egipcio (Corlensky G) degene die het dichts in de buurt wist te komen van Kingsrød. Hij kruiste de meet echter in 35.36 seconden en moest zo duidelijk zijn meerdere erkennen. De Amerikaan Michael Hughes vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij klokte met de 9-jarige Match van de Mishagen (I’M Special de Muze) af in 35.68 seconden en hield zo het brons dus in eigen huis.

 

Verder was er nog een 17de plaats voor Thibeau Spits met Juragold Bormes (Contact van de Heffinck), een 20ste plaats voor Evelyne Putters met Eye of The Tiger (Carambole), een 22ste plaats voor Niels Bruynseels met Delux Van T&L (Toulon) en een 25ste plaats voor Zoe Conter met Ma Belle (Ugano Sitte).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions