Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/02/2021 19:42 - Jumping

Tweede keer goede keer voor Aurelia Guisson!

Gisteren moest ze nog tevreden zijn met de 2de plaats, maar vandaag was het dan toch raak voor onze landgenote Aurelia Guisson in het Equestrian Centre De Peelbergen in het Nederlandse Kronenberg. In de 1.35m rubriek van de CSI2* competitie werd zij de eindlaureate met haar 12-jarige merrie Berlini From Second Life Z (Berlin), met wie ze al tal van rubrieken wist te winnen in haar nog jonge carrière. Guisson wist in deze speedclass de klok te stoppen in 59.94 seconden en slaagde er zo als enige in om de chrono onder de 60 seconden te houden.

 

De andere podiumplaatsen bleven in eigen land met op de 2de plaats Lars Kersten en de 8-jarige merrie Iliana (Cardento VDL). Kersten, die eerder op de dag ook al 5de was in de 1.40m rubriek, kruiste de meet in 60.76 seconden en kwam zo het dichtste in de buurt van Guisson. De 3de plaats was voor amazone Gabryella Dufour, die rijdt voor de stal van Leon Thijssen. Zij was vergezeld van de 11-jarige Fuij (Ustinov) en kruiste de eindmeet in 64.03 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er ook nog een 11de plaats voor Leslie Desilly met Jigaro C (Figaro de la Vie).

 

TAGS   |   AURELIA GUISSON   |   GABRYELLA DUFOUR   |   LARS KERSTEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions