Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/02/2021 12:39 - Jumping

Thibeau Spits gaat winnen in Knokke

Thibeau Spits heeft zonet voor een nieuwe Belgische overwinning gezorgd op Knokke Hippique! In de 1.35m rubriek van de CSI2* competitie was hij namelijk de beste met de 12-jarige merrie Javanna van de Torredreef (Wandor van de Mispelaere), met wie hij vorige maand in Bonheiden ook al 2 rubrieken wist te winnen. Spits wist in de 2de fase de klok te stoppen op 25.21 seconden en daarmee wist hij de andere 101 deelnemers achter zich te houden.

 

De 2de plaats ging naar de Ier Max Wachman, die de 10-jarige Brooklyn de Hus (Conrad de Hus) onder het zadel had. Wachman bleef ook foutloos, maar had er dan weer 26.78 seconden voor nodig om de meet te bereiken. De Française Melanie Cloarec tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij stuurde de 8-jarige merrie Diane de Launay (Rock’N Roll Semilly) naar de meet in 26.79 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 8ste plaats voor Elisa Strubbe met Z Riaralda Z (Zilverstar T), een 9de plaats voor Vincent Lambrecht met Catwalk Vas Y Picobello Z (Vagabond de la Pomme), een 10de plaats voor Inge Carton met Quality Star Z (Quality Time), een 17de plaats voor Claire Putters met Calinka du Bois des Isnes (Radco d’Houtveld), een 21ste plaats voor Thibaut Huyvaert met Macho V (Falco) en een 23ste plaats voor Simon Morssinkhof met Lady-Lou Old (Balou Star).

 

TAGS   |   MAX WACHMAN   |   MELANIE CLOAREC   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions