Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/01/2021 19:28 - Jumping

Emilie Conter houdt de winst in eigen huis!

Op Knokke Hippique stond er vanmiddag ook voor de ruiters en amazones van de CSI2* al een kwalificatierubriek voor de Grote Prijs van zondag op het programma. In deze 1.40m hoge speedclass was het Stephex-amazone Emilie Conter die de overwinning wist op te eisen met haar 13-jarige ruin Clochard (Kashmir Van Schuttershof). Conter spurtte naar de finish in 66.59 seconden en met die prestatie wist ze de winst niet alleen in eigen land maar ook in eigen huis te houden.

 

Maar ook de 2de plaats in rubriek kleurde Belgisch en daarvoor zorgde Axel Vandoorne met de 12-jarige ruin Jacarta (Larino). Vandoorne wist de klokt te stoppen op 66.70 seconden en daarmee kwam hij dus nipt tekort om Conter van de troon te stoten. De Spanjaard Mariano Martinez Bastida tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij zette met de 15-jarige Quicksilver (Quick Star) een tijd van 67.05 seconden op het scorebord.

 

Verder was er in deze druk bezette rubriek nog een 5de plaats voor Marthe Heudens met Kiss – Kiss van het Endhouse (Ustinov), een 16de plaats voor Max Sebrechts met Lady Optima (Nabab de Rêve), een 21ste plaats voor Maxime Harmegnies met Diosa de Laubry Z (Diamant de Semilly), een 23ste plaats voor James Peeters met J Adore (Vagabon de la Pomme), een 28ste plaats voor Anthony Philippaerts met Calypso de Blondel (Lauterbach) en een 29ste plaats voor Patricia Guery met Margriet de Mariposa (Nabab de Rêve).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions