Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/01/2021 19:04 - Jumping

Koen Vereecke direct op het podium!

Koen Vereecke is een van de landgenoten die deze week onze nationale driekleur zal verdedigen op het CSI Hof Waterkant in het Duitse Pinneberg. Vereecke starte vanmiddag in ieder geval uitstekend en verzekerde zich in de 1.40m hoofdrubriek van de CSI2* competitie meteen van een plaatsje op het podium. Vereecke zadelde de 10-jarige merrie L’Esmeralda Van ’T Meulenhof (Nabab de Rêve) en zijn chronotijd van 61.66 seconden was goed voor de 3de plaats in het klassement.

 

Bovenaan het klassement kregen we de Duitser Philipp Schulze Topphoff met de 9-jarige Carlotta 290 (Comme Il Faut). Schulze Tophoff wist de klok te stoppen op 58.47 seconden en daarmee slaagde hij er als enige in om de chrono onder de 60 seconden te houden. Zijn landgenoot Johannes Ehning nestelde zich met de 16-jarige Quintana Roo 2 (Quintero) op de 2de plaats. Hij had er 61.42 seconden voor nodig om zijn parcours tot een goed einde te brengen.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions