Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/01/2021 18:33 - Jumping

Hendrickx en Heudens delen de 3de plaats!

Na de openingsrubriek over een hoogte van 1.40m mochten de ruiters en amazones van de CSI3* competitie zich vanmiddag op Knokke Hippique opmaken voor de 1.45m hoge Grand Prix-kwalificatie. Daarin werd de 3de plaats gedeeld door onze landgenoten Dominique Hendrickx en Marthe Heudens. Zowel Hendrickx met de 12-jarige Vintadge de La Roque (Kannan) als Heudens met de 10-jarige Linguini de la Pomme (Marius Claudius) hadden in deze speedclass de klok weten te stoppen op 64.30 seconden en daarmee hadden ze dus beiden een podiumplaats te pakken.

 

Het waren de Brazilianen die deze rubriek domineerden met op kop Felipe Amarel en de 14-jarige Germanico T (Numero Uno). Hij snelde naar de meet in 61.91 seconden en had daarmee ruim een seconde voorsprong op zijn landgenoot Eduardo Pereira De Menezes. Die stopte met de 9-jarige H.Big Action (Action Breaker) de meet in 63.09 seconden en legde daarmee beslag op de 2de plaats.

 

Verder kwam ook Andres Vereecke opnieuw sterk voor de dag. Hij kwam aan de start met d’Artagan RR (Diamant de Semilly) met wie hij de 6de plaats voor zijn rekening wist te nemen.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions