Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/01/2021 18:07 - Jumping

Zoe Conter start uitstekend in Knokke!

Op Knokke Hippique zijn ze toe aan de tweede week en nadat gisteren de ruiters en amazones van de CSI1* competitie al in de ring verschenen mochten vandaag ook die van de CSI2* en CSI3* competitie aan hun concours beginnen. Die van de CSI2* begonnen vanmorgen op de Albert Plage met een 1.40m rubriek tegen de klok en daarin thuisamazone Zoe Conter meteen voor een mooie prestatie te zorgen. Ze verscheen in de ring met de 15-jarige merrie Soory de l’Hallali (For Pleasure) en met een foutloze rit in 64.94 seconden startte ze haar concours met een 2de plaats.

 

Enkel de Ierse ruiter Tom Wachman wist de prestatie van Conter nog te verbeteren. Hij zat in het zadel van de 13-jarige ruin Dinaro (Cardino) en met een tijd van 61.85 seconden wist hij overtuigend de concurrentie op afstand te houden. De 3de plaats ging naar Frankrijk en daarvoor zorgde amazone Agathe Martin. Vergezeld van de 8-jarige Ibis TN (Eldorado van de Zeshoek) kruiste zij de meet in 66.03 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 10de plaats voor gewezen Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx met No-Comment de Septon (Jenson Van ’t Meulenhof), een 13de plaats voor James Peeters met Nadal Hero & DB (Kannan) en een 14de plaats voor Evelyne Putters met Hector (Cicero Z Van Paemel).

 

TAGS   |   AGATHE MARTIN   |   TOM WACHMAN   |   ZOE CONTER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions